Contacte

Som una agència cooperativa dissenyant productesserveis pel canvi social, i polítiquesfuturs centrats en l’experiència viscuda.

Productes

Serveis

Polítiques

Futurs

Explorant el futur del decreixement amb Las Erres
Augmentar les vendes canviant l'estratègia d'experiència del servei
'Dissenyar amb l'aigua', una estratègia de família de productes per reforçar la coherència en la manera d'aplicar la sostenibilitat
Fomentant l'imaginari col·lectiu i la mediació de conflictes entre futurs presents
Facilitar el creixement d'un model d'habitatge transformador centrant l'experiència viscuda dels usuaris
Supervisar l'experiència d'usuari sobre una família de productes en una plataforma transformadora
Donant forma a l'experiència d'un mercat pilot per a nous emprenedors
Facilitant la col·laboració interdepartamental per avançar en el sistema d'innovació de Catalunya
Implementant una estratègia d'innovació de serveis per aprofitar la circularitat del producte, llest pel mercat
Centrant l'experiència dels usuaris locals en el programa global d'ecoinnovació de l'ONU

Productes

Llança productes que marquen la diferència amb l'usuària i el planeta

Investiguem i apliquem noves alternatives als materials convencionals, per assegurar productes amb un impacte social positiu, que ofereixin una millora ambiental i provoquin noves realitats de fabricació, on l’estètica i la qualitat estan al centre.

Definim noves rutes per generar productes amb valor, entenent el context cultural, tecnològic, econòmic, social i ecològic. Transformem aquesta complexitat contemporània en oportunitats estratègiques.

Aportem mirada crítica a la innovació i les noves tecnologies, revisant el coneixement del passat per assegurar que les propostes tenen recorregut i seran estables en el temps.

Analitzem tota la cadena de fabricació i interrelació entre departaments per poder fer propostes coherents amb cada territori i empresa. Assegurem la màxima circularitat dels sistemes fent que els productes resultants ho facilitin.

Serveis

Dóna forma als passos i tangibles de l’experiència que ofereixes

Investiguem amb un ampli ventall de mètodes qualitatius i quantitatius l’experiència viscuda de les vostres comunitats d’usuaris per entendre les seves necessitats, punts de dolor i oportunitats d’acció

Re-enmarquem com els objectius estratègic de la vostra organització es tradueixen en oportunitats de millora dels serveis, ajudant-vos a clarificar i prioritzar els vostres reptes i a alinear-los amb les necessitats de les vostres audiències.

Donem forma a la interacció entre persones, objectes, productes digitals, símbols, ambients, infraestructura i demés elements orquestrant-se per complir els objectius dels serveis parant atenció tant a l’estètica, la funcionalitat i la facilitat d’ús.

Us ajudem a desencallar processos d’innovació maximitzant la creativitat a través de metodologies del disseny posant atenció a les dinàmiques de col·laboració entre l’equip, fent tangibles les idees i orientant-les a les necessitats de les vostres audiències i el context de l’organització

Polítiques

Dissenya instruments i infraestructures que transformen

T’acompanyem a visualitzar tot l’espectre de polítiques, instruments i altres intervencions al voltant d’una necessitat ciutadana, fent que millorar la coherència entre intervencions reforci els sistemes d’avaluació i aprenentatge sobre l’impacte de les polítiques

Fem recerca etnogràfica i generem materials per comunicar l’experiència ciutadana de les polítiques, facilitem amb elements visuals i tangibles la col·laboració dels actors implicats en el procéss de disseny de les pròpies polítiques i acompanyem la seva implementació activant la nostra experiència en el disseny de serveis i productes digitals

Oferim equips que gràcies al coneixement expert en el disseny de polítiques i serveis treballen per sostenir, facilitar i augmentar l’impacte de xarxes, taules, i altres institucions tenint cura d’una necessitat ciutadana concreta.

Futurs

Anticipa de forma material el món que tenim a tocar

Investiguem fora del context habitual de la funció directa d’usabilitat i utilitat per a l’usari, empresa o institució a cavall entre l’art i la recerca per explorar els límits de les convencions establertes.

Explorem els imaginaris i tot l’aspectre emocional de les anticipacions emergent sobre temes concrets a través de l’anàlisi discursiu, la creació d’imatges, objectes i experiències immersives que permetin treballar les tensions del present.

Fem servir la recerca en disseny i altres disciplines contigües per investigar i generar coneixement, compartint-lo amb professionals i estudiants.

Dissenyem
el món que ens cal

hola@holon.cat
(+34 616334336)

Nosaltres

Cooperativa sense ànim de lucre, des de 2014

Marc Benito Padró

Soci. Producte

Co-foundador de FOS Barcelona

#plàstics
#circularitat

Cristina Noguer

Membre. Producte & Futurs

#decreixement
#materials
#narratives

Markel Cormenzana Uriarte

Soci. Serveis & Polítiques

Co-founder of Espai Puntal

#food_sovereignty
#circularity

Andreu Belsunces Gonçalves

Membre. Futurs

Co-foundador de Becoming

#decreixement
#tecnologia
#ficcions

Adrià Garcia i Mateu

Soci. Serveis & Polítiques

Co-foundador de La Borda

#transicions
#habitatgecooperatiu

Actual

Aniol Lopez, Leandra Boj, Filipa Lopes Correia & Alberto Imberti.

.

Passat

Mercè Rua, Paula Guallart, Aina Reguant Bel, Airí Dordas, Grace Melvin, Andrea Sagone, Ariadna Rubio, Caroline Sarcona, Federica Labattaglia, Flora Somos, Joe Lopez Alloza, Jose Barrera, Lotte Boury,  Max Augustijn, Michelle Massad, Nicola Montaretto Marullo, Sonia Vivo, Tania Cearreta, Txell Palau Julia, Georgios Poniros, Naoise Golden, Ariadna Ruiz Salvador, Garjan Prem, Elisabeth Leegwater, Dom Burton, Adriana Colquechambi, Marta Monteverde Méndez, Marcela Arreaga Vega, Simon Gough & Dafne Miguez Nieto.

Clients

Aliances