Contacte

Parkhelp

Implementant una estratègia d'innovació de serveis per aprofitar la circularitat del producte, llest pel mercat

Sectors

Mobilitat

Innovació en serveis per reduir l'excés de mobilitat

La cultura de l'automòbil i totes les infraestructures creades per a ella han modelat el nostre món, les ciutats i el desenvolupament urbà des del segle passat. No obstant això, cada cop identifiquem més els seus esculls i limitacions, com són el seu paper en la contaminació de la ciutat i l'ús de l'espai. Les tecnologies de Parkhelp que redueixen el temps d'estacionament i l'orienten a zones regulades contribueixen a l'estratègia global per reduir la mobilitat privada per fomentar la mobilitat sostenible integrada.

Repte

Parkhelp estava lluitant per desenvolupar ofertes per a un mercat emergent: aparcament públic digitalitzats als carrers de les ciutats.

Impacte

Nova estratègia d'innovació circular de serveis incloent diversos models de negoci per aprofitar els esforços d'innovació circular de productes de l'empresa. Implementació en 6 mesos de les primeres ofertes de serveis a 2 ciutats sud-americanes.

Dissenyem
el món que ens cal

hola@holon.cat
(+34 616334336)

Projectes relacionats

Culligan

‘Dissenyar amb l’aigua’, una estratègia de família de productes per reforçar la coherència en la manera d’aplicar la sostenibilitat

algrano

Augmentant les vendes canviant l’estratègia d’experiència del servei